Wat is Next?

Next combineert Koha met onze aanvullende ontwikkelingen en ondersteuning. Zo sluiten we aan op het Landelijke Digitale Infrastructuur en bieden we veilig beheer, flexibele inrichting, ondersteuning en documentatie. Samen gaan we de toekomst van de bibliotheekbranche tegemoet.

Next is ontstaan door de combinatie van het opensource bibliotheeksysteem Koha, onze aanvullende ontwikkelingen, ondersteuning en bibliotheekervaring. Koha is een veelgebruikt bibliotheeksysteem met traditionele bibliotheekmodules. Wij sluiten deze basis aan op het Landelijke Digitale Infrastructuur, waarbij per installatie gekozen kan worden uit verschillende koppelingen en integratiemogelijkheden. Daarnaast bieden we veilig beheer, flexibele inrichting, ondersteuning en documentatie. Met Next gaan we samen de toekomst van de bibliotheekbranche tegemoet.

Wie staan er achter BiblioNext?

BiblioNext is opgericht door een team van ervaren bibliotheekprofessionals met een passie voor het verbeteren van de dienstverlening aan bibliotheken en hun gebruikers. Samen werken we met innovatieve technologieën om de bibliotheekervaring te verbeteren en de toegang tot informatie voor iedereen te vergroten. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en expertises, maar we delen allemaal dezelfde visie. Met deze visie willen we de bibliotheekbranche naar een hoger niveau tillen.

Bij BiblioNext laten we ons inspireren en zijn we enthousiast over de tools die anderen in het opensource bibliotheeksysteem ontwikkelen. We delen onze kennis en ervaring graag met anderen en dragen bij aan de ontwikkeling van Koha. Door samen te werken aan innovatieve oplossingen, bouwen we samen aan de toekomst van de bibliotheek.

image0005

We geloven dat innovatie belangrijk is en helpen bibliotheken te groeien zonder compromissen. We streven ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen goed zijn voor de bibliotheken, maar ook voor het opensource bibliotheeksysteem. Zo zorgen we ervoor dat de Nederlandse bibliotheken kunnen meegroeien met de wereldwijde innovatie.

image0006